Kérdése van? Hívjon minket! +36705811020

Élj egészségesebben, élj másképpen!

 

 

Rólam

Dr. Szabó Richárd vagyok, gyakorló háziorvos.

 

2010-ben végeztem orvosként a Debreceni Egyetemen. Jelenleg háziorvosként dolgozom Németországban, ahol 2012 óta háziorvosi, főleg ügyeleti feladatokat látok el.

 

Munkám során folyamatosan tapasztalom, mennyi beteg szorul ellátásra kifejezetten a helytelen életmód miatt. Az inzulinrezisztencia és az abból kialakuló cukorbetegség jelentős része megelőzhető lenne, ha az érintettek legalább néhány ponton változtatnának az életvitelükön.

Ezért döntöttem úgy, hogy a jövőben nem csupán a tudásommal, hanem saját termékekkel is igyekszem minél több érintett számára elérni, hogy minőségibb életet élhessenek.

 

A célom az, hogy ehhez nyújtsak támogatást személyes tanácsaimmal és egy folyamatosan bővülő termékkörrel.

 

4 ok, amiért mindez különösen fontos számomra

 

Az alkotás

öröme

A hatékonyság fokozása

A tudományos

háttér

A személyes érintettség

Mindig is hajtott az, hogy olyasmit hozzak létre, ami fennmarad és segít az embereken.

A Dr. Schneider termékekkel ezt valósíthatom meg.

Ezekkel a termékekkel és szolgáltatásokkal több emberhez juthatok el és több életen tudok javítani, mint a rendelőben háziorvosként.

Orvosként különösen fontos számomra, hogy csak tudományosan lekutatott, tesztelt, bevizsgált termékekkel foglalkozzak.

A családomban többen is küzdenek a túlsúly, a cukorbetegség és a metabolikus szindróma tüneteivel, következményeivel.

 

 

Az egészség nem egyetlen tett, hanem szokásaink összessége.

Azzá válunk, amit rendszeresen teszünk.”

Arisztotelész

 

 

Hiszem, hogy a testet és a lelket együtt kell nézni, és együtt is kell kezelni.

Szerencsére a jobb közérzethez nem feltétlenül szükséges egy teljes életmódváltás, hiszen az nagyon sokak számára nehezen megvalósítható. Apró módosításokkal, kis lépésekkel is jelentős eredményt lehet elérni. Igazi problémamegoldó emberként a mániám, hogy minden egyes páciensemnél megtaláljuk, pontosan melyek legyenek ezek a lépések.

 

 Amit még érdemes rólam tudni

 

A nagyszüleim kereskedők voltak. Talán az ő példájuk is bátorított arra, hogy már hallgatóként is kipróbáltam különböző vállalkozási, pénzkereseti lehetőségeket, hogy anyagilag mihamarabb független lehessek.

 

Édesapám jónevű bőrgyógyász volt Debrecenben és Nyíregyházán, akinek az emberi, szakmai támogatása a mai napig nagyon sokat jelent számomra.

 

Kisgyerekkorom óta érdekelt a biológia, a természet és minden, ami az élettel kapcsolatos – nem volt meglepő, hogy édesapám nyomába lépve magam is orvos lettem.