Segítünk az inzulinrezisztenciában és a cukorbetegségben szenvedőknek!

Hatása a testsúlyra

A Glucoheal Fit hatása a testsúlyra

Inzulinrezisztencia – és cukorbetegség- esetén a hasnyálmirigy a kelleténél több inzulint termel. A túl sok inzulin hormon pedig növeli a zsír felhalmozódását a szervezetben, vagyis könnyen kialakulhat a túlsúly. 

A Glucoheal Fit értékes összetevői révén természetesen segíthet az optimális testsúly visszanyerésében.

A króm bizonyítottan megszünteti az édesség utáni sóvárgást, csökkenti a nassolási vágyat. Könnyebbé teszi a szénhidrátcsökkentett fogyókúrák betartását és az eredményes a testsúlycsökkentést.

Az alfa-liponsav segíthet a fogyásban és a testtömegindex (BMI) csökkentésében. Kutatások bizonyítják, hogy alfa-liponsavval kombinált kalóriakorlátozás nagyobb súlyvesztéshez vezethet, mint önmagában csak a diéta.

A berberint régóta használják a hagyományos kínai orvoslásban. Hatására az anyagcsere szabályozásában szerepet játszó AMPK enzim aktiválódik a sejtekben. A berberin jól működik az életmódváltással együtt és hatékonyan kiegészíti a fogyókúrát.

Kutatások arra is rámutattak, hogy a fahéj csökkentheti a testzsír százalékot, különösen a hasi területen.

Króm

Megszünteti az édesség utáni sóvárgást.

Fahéj

Csökkentheti a testzsír százalékot.

Berberin

Hatékony részvétel az anyagcsere szabályozásban.

Alfa-liponsav

Segítheti a fogyást és a BMI csökkentést.

Nem könnyű megváltoztatni a már megszokott étkezési szokásainkat. Azonban az optimális testsúly elérése és fenntartása érdekében a szénhidrát csökkentett étrendre és a testmozgásra egymás kiegészítőjeként érdemes tekintenünk. Az inzulinrezisztenciát visszafordíthatjuk és a kóros folyamatokat megállíthatjuk.

 

Szövődmények elkerülése >>>