Segítünk az inzulinrezisztenciában és a cukorbetegségben szenvedőknek!

Hatása a vércukorra

A Glucoheal Fit hatása a vércukorra

Étrendünkben fontos szerepe van az elfogyasztott szénhidrátok mennyiségének és minőségének. Ételeink felelőtlen megválasztása kritikus élettani folyamatokhoz vezethet.

Inzulinrezisztencia esetén a sejteknek folyamatosan magasabb inzulinra van szükségük, ahhoz hogy a vérből a glükózt felvegyék. A sejtek több okból érzéketlenné válnak az inzulinra. Ez az állapot sok évig fennmaradhat észrevétlenül, míg végül a hasnyálmirigy béta sejtjei kimerülnek és nem termelnek elég inzulint.

2-es típusú cukorbetegség esetén – a hasnyálmirigy béta sejtjei nem termelnek elegendő inzulint már- a sejtek nem tudják elegendő mennyiségben felvenni a glükózt a vérből. A sejtjek éheznek, a felesleges cukrok viszont tovább keringenek a vérben. Az erek és emiatt a szervek, a magas vércukorszint miatt károsodnak.

A Glucoheal Fit négy összetevője a fahéj, a berberin, a króm és az alfa-liponsav hatásos kombinációt alkot a normál vércukorszint fenntartására.

Az összetevők önmagukban is segítik szervezetünk sejtjeinek cukorfelvételét, együtt azonban még eredményesebbek.

Króm

Fontos szerepet tölt be a fehérje-, zsír- és szénhidrát anyagcsere egészséges működésében.

Fahéj

Támogatja a sejtek vércukor szabályozását, lassítja a szénhidrátok lebontását.

Berberin

Hatékonyan szabályozza a vércukorszintet a sejten belüli cukrok lebontásával.

Alfa-liponsav

Serkenti a vérkeringést, így mérsékelhető a lábak és karok zsibbadása.

 

A berberin, egy a növények kivonatából nyert alkaloid és a szénhidrát- és lipidanyagcserére van kimagaslóan jótékony hatással. Lassítja a szénhidrátok lebontását és csökkenheti a sejtek inzulinrezisztenciáját.

A fahéjban található aktív anyag, a kumarin segíthet javítani az inzulin választ és eljuttatni a cukrokat a sejtekbe.

Mindkét összetevő csökkenheti a szénhidrátok felszívódását.

A króm egy olyan nyomelem, amely szintén fontos szerepet játszik a vércukorszint szabályozásában elősegítve az inzulin hatékonyabb felhasználását a sejtekben.

Az alfa-liponsav egy antioxidáns vegyület, mely átjut a vér-agy gáton és ami képes növelni a glükóz felvételét és így javíthatja az inzulinérzékenységet.

 

Hatása a testsúlyra >>>