Segítünk az inzulinrezisztenciában és a cukorbetegségben szenvedőknek!

Glucoheal Fit összetevők

Mely természetes hatóanyagok csökkenthetik a vércukorszintet?

Az inzulinrezisztencia visszafordítható! 

Az inzulinrezisztencia a szénhidrát-anyagcsere zavara. Olyan kóros állapot, amikor a szervezetben nem termelődik elegendő mennyiségű inzulin. A hasnyálmirigy béta sejtjeiben termelődő inzulin (hormon) feladata, hogy a vérből az anyagcsere folyamatokat irányító szervek sejtjeibe eljuttassa a glükozt.

Ha az egészséges egyensúly felborul, a cukor nem jut be a szervek sejtjeibe, a vérben viszont a szükségesnél is több marad és megemeli a vércukorszintet. A hasnyálmirigy védekezésképpen túlműködésbe kezd, és ha ez az állapot tartósan fennáll, előbb-utóbb kimerül.

A probléma sajnos összetett és több élettani folyamatra is negatív hatású. Amikor szervezetünk anyagcseréje zavartalanul működik, a sejtek a glükozból energiát termelnek. Ha a sejtek csak csökkent mértékben képesek a cukorfelvételre, energiát is csak alacsonyabb szinten tudnak előállítani. Tudjuk, hogy minden fizikai és szellemi tevékenységhez energiára van szükségünk. Márpedig ha sejtjeink a glükozhiány miatt nem elég „energikusak”, a szervezet maga fog takaréklángra kapcsolni. Fáradékonyság, koncentrációs zavar vagy túlsúly jelentkezhet, de gyakran meddőségi zavarok keltik fel a betegség gyanúját.

 

Változtasson káros szokásain!

Az inzulinrezisztencia kialakulásának számos oka lehet. Gyakrabban jelentkezik azoknál, akiknek családjában előfordult már 2-es típusú cukorbetegség. A genetikai hajlam azonban nem jelenti azt, hogy az inzulinrezisztencia ki is fog alakulni. Egyéb tényezők és olyan káros szokások, mint a mozgásszegény életmód, a túlzott energiabevitel, az egyoldalú és a „rossz” zsírokban gazdag, de tápanyagban szegény táplálkozás nagyban növeli kialakulásának esélyét.

A 2-es típusú cukorbetegség előszobájának is nevezik, mert az elhanyagolt inzulinrezisztencia idővel diabétesszé súlyosbodhat.

A tudatos életmódbeli változtatás, az egészséges táplálkozás és rendszeres testmozgás mellett természetes hatóanyagok is segíthetik az egészséges vércukorszint helyreállítását és sokat javítanak a 2-es típusú cukorbetegek állapotán.

Glücoheal Fit támogatja a szénhidrát anyagcserét

A Glücoheal Fit olyan természetes alapú készítmény, amelynek összetevőit gondosan válogattunk és kifejezetten a normál vércukorszint helyreállítására fejlesztettünk ki.

A 4 összetevő mindegyike külön-külön is jótékony hatással van az anyagcsere folyamatokra, együtt alkalmazva viszont jóval erősebb hatást fejtenek ki.

Rendszeres fogyasztásukkal

  • fenntartható az egészséges vércukorszint.
  • megelőzhető az inzulinrezisztencia kialakulása.
  • a már kialakult inzulinrezisztencia megszüntethető.
  • a 2-es típusú cukorbetegség kezelése „természetesen” támogatható.

Jól felszívódó és természetes összetevők

Króm

Fontos szerepet tölt be a fehérje-, zsír- és szénhidrát anyagcsere egészséges működésében.

Fahéj

Támogatja a sejtek vércukor szabályozását, lassítja a szénhidrátok lebontását.

Berberin

Hatékonyan szabályozza a vércukorszintet a sejten belüli cukrok lebontásával.

Alfa-liponsav

Serkenti a vérkeringést, így mérsékelhető a lábak és karok zsibbadása.

 

  1. Kutatások bizonyították, hogy a króm: fontos szerepet tölt be a fehérje-, zsír- és szénhidrát anyagcsere egészséges működésében. Optimalizálja a csökkent glükóz-toleranciát és növeli a szövetek inzulinérzékenységét. Pozitív hatása van az érelmeszesedés kóros folyamataira és a koleszterinszint csökkenésére. Króm hiányában ingadozhat a szervezet vércukorszintje, fáradékonyság jelentkezhet és megnőhet az érelmeszesedés veszélye.


  2. Gyakran csak fűszerként gondolunk a fahéjra, pedig egészségügyi előnyei vitathatatlanok. Használata évezredekre nyúlik vissza, már az ókorban is alkalmazták gyulladások enyhítésére. Támogatja a sejtek vércukor szabályozását, azáltal hogy lassítja a szénhidrátok lebontását, de a zsírok felhasználását is megkönnyíti. Legújabb kutatások szerint erős antioxidáns hatása enyhíti az idegrendszeri gyulladásokat, javítja a kognitív képességeket és a memóriát.


  3. A berberin egy alkaloid, amelyet különböző növények kivonatából nyernek. Rendkívül sokoldalú hatóanyag, metabolikus kapcsolónak is nevezik. Egyik legfőbb pozitív tulajdonsága, hogy hatékonyan szabályozza a vércukorszintet a sejten belüli cukrok lebontásával. Különösen a szénhidrát és lipid anyagcserében van jótékony szerepe. Kiválóan alkalmas a vér normál koleszterinszintjénekfenntartására, a triglicerid és az LDL szint szabályozásával. Tágítja az ereket, csökkenti az érfalak összehúzódását és az érelmeszesedést.


  4. Az alfa-liponsav(röviden ALA) egy szerves vegyület és a sejtek energiatermelő központjában termelődik. Az ALA fokozza a szervezet energiatermelését, azáltal hogy a glükozt energiává alakítja. Serkenti a vérkeringést a végtagokban, így csökkenhetnek a cukorbetegek idegfájdalmai, a lábak és karok zsibbadása. Rendkívül hatékony antioxidáns és gyulladáscsökkentő. Hatása hasznosnak bizonyul a magas vércukor okozta ideg- és retinakárosodás esetén. Csökkentheti a látásvesztés kialakulását.

 

Az összetevők jótékony hatásairól és biztonságos szedhető mennyiségéről bővebben itt olvashat: https://drschneider.hu/blog

 

Hatása a vércukorra >>>